Melonsallad med pilgrimsmussla (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Matolja (rapsolja)

2.0 

tsk

Gräslök

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Melonsallad med pilgrimsmussla (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 69

GBR (GI) / port: 0

Recept: 276 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 3%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 77 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 2.0 tsk 29%

Gräslök 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skala melon och tärna den fint. Finhacka chili. Riv citronskal och pressa citronen. Hacka koriander. Blanda ihop allt. Smaka av med salt och socker. Låt stå i minst 10 minuter.
  2. Hetta upp en stekpanna. Dra bort muskeln på pilgrimsmusslorna. Torka och krydda. Stek cirka ½ minut på varje sida.
  3. Lägg upp salladen på skedar. Toppa med pilgrimsmusslor och finskuren gräslök.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem