
Melonsallad med pilgrimsmussla (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 69

GBR (GI) / port: 0
Recept: 276 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 3%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Skala melon och tärna den fint. Finhacka chili. Riv citronskal och pressa citronen. Hacka koriander. Blanda ihop allt. Smaka av med salt och socker. Låt stå i minst 10 minuter.
- Hetta upp en stekpanna. Dra bort muskeln på pilgrimsmusslorna. Torka och krydda. Stek cirka ½ minut på varje sida.
- Lägg upp salladen på skedar. Toppa med pilgrimsmusslor och finskuren gräslök.