36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Klassisk pannfisk
Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                182 Kcal / 100g
                562 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Stekt abborre
Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                113 Kcal / 100g
                455 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Axels ostpanerade abborrfavorit
Axel 12 år gillar inte fisk, utom... Självfångad fisk är alltid godast. Barn ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                140 Kcal / 100g
                598 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Skärvassaabborre i gräddsås
Skärvassa = norra Nämndö, Stockholms skärgård.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                129 Kcal / 100g
                498 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Stekt salt sill med löksås
Stekt sill är klassisk svensk husmanskost. Om filéerna inte är urvattnade ska...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                155 Kcal / 100g
                883 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Smörstekt gös med ansjovis, ägg och brynt smör
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                215 Kcal / 100g
                655 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Grönpanerad gös
Panering som äts: Ingrediensmängderna avser det som äts. Detta för att få rät...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
                189 Kcal / 100g
                826 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Rödpanerad gös
Mängd sås är 1,5 dl per portion, vilket är väl tilltaget. Av total kalorimängd ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
                245 Kcal / 100g
                1465 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Gösbiff med lökkompott
Stektider varierar beroende på fiskens tjocklek. Generell regel är att det glan...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
                95 Kcal / 100g
                456 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos
Smakklassningen är på gränsen till kryddig. Med lite mer eller starkare pepparr...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                128 Kcal / 100g
                594 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)