36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk

  • Stekt rockavinge med kapris och bakad mandelpotatis

    Stekt rockavinge med kapris och bakad mandelpotatis

    Rockor har platt kropp med stora bröstfenor (vingar) och lång svans. Vingarna...

    Tid: 40 min , Svarighet: Avancerat, Kock:

    140 Kcal / 100g

    597 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Axels ostpanerade abborrfavorit

    Axels ostpanerade abborrfavorit

    Axel 12 år gillar inte fisk, utom... Självfångad fisk är alltid godast. Barn ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    140 Kcal / 100g

    598 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Sejfilé på norskt vis

    Sejfilé på norskt vis

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    148 Kcal / 100g

    776 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Bookmaker på hälleflundra

    Bookmaker på hälleflundra

    Fisk är bra om du ska laga mat till många.

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    149 Kcal / 100g

    462 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Stekt hel tilapia

    Stekt hel tilapia

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    154 Kcal / 100g

    1037 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Hälleflundra på papaya- och avokadosallad

    Hälleflundra på papaya- och avokadosallad

    Detta är kocken Annes egen favoriträtt, kompletterad med puylinspuré och garner...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    154 Kcal / 100g

    618 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Stekt salt sill med löksås

    Stekt salt sill med löksås

    Stekt sill är klassisk svensk husmanskost. Om filéerna inte är urvattnade ska...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    155 Kcal / 100g

    883 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Helstekt rödspätta meunière

    Helstekt rödspätta meunière

    Laga i ugn = lättare att få allt varmt samtidigt. Stek i het panna 2 minuterper...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    163 Kcal / 100g

    786 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris

    Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    175 Kcal / 100g

    531 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Stekt Skrei (torsk) med ägg och kapris

    Stekt Skrei (torsk) med ägg och kapris

    Den här skreirätten är inte bara god och lätt att laga. Den blir också vacker p...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    178 Kcal / 100g

    530 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem