Nordkap Special, frasig torsk med mos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bostongurka

4.0 

msk

Rostad lök

 

 

Persilja till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Nordkap Special, frasig torsk med mos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 550

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2199 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 5%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 398 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Bostongurka 4.0 msk 2%

Rostad lök 0%

Persilja till garnering 0%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (30 min )

  1. Skala och koka potatis mjuk.
  2. Dela under tiden torsk i fyra lika stora bitar. Vispa upp ägg. Vänd torsken i vetemjöl, därefter i äggen och avsluta sedan i ströbröd. Salta och peppra.
  3. Stek torsken i varm panna, i smör och rapsolja 3-4 minuter på vardera sida.
  4. Stompa moset och blanda ner smör och mjölk. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera den stekta torsken med mos, gurka, en klick gräddfil och rostad lök. Avsluta med att toppa med lite grovhackad persilja.

Kockens kommentar

Vårt svar på korv med mos är Nordkap special. Torsk istället för korv, i övrigt är allt med.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem