10 recept med Inkokt fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Inkokt strömming
Klassiskt alternativ med ryggbenet kvar. Koka upp en lag av vatten, salt oc...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
50 Kcal / 100g
139 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Fläderinkokt regnbåge (regnbågslax) med citrusyoghurt
Fisken passar utmärkt på ett buffébord. Regnbågslax tillagas på samma sätt ...
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
113 Kcal / 100g
528 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Glögginkokt lax med stuvad grönkål
Har man tillgång till skinkspad till exempel från koket av julskinka och färs...
Tid: 5 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
126 Kcal / 100g
481 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Ciderinkokt lax med äppelyoghurt
Inkokt innebär att något kokats i smakrikt spad och serveras kall. Serverad i...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
130 Kcal / 100g
391 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé
Laxaladåb kan med fördel tillagas dagen före servering för att se att gelén s...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
194 Kcal / 100g
856 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kall inkokt lax
Kall inkokt lax är en midsommarklassiker. Receptet hämtat från "Klassisk...
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Sv. Institutet SI
194 Kcal / 100g
732 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Annes i ättika inkokta sommarlax
Att koka fisk i ättikslag är klassisk svensk sommarmat.Inkokt innebär att något...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
201 Kcal / 100g
452 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inkokt lax med svensk Caesarsås
Servera som lätt måltid eller som förrätt. För fylligare maträtt servera me...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
213 Kcal / 100g
405 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk inkokt makrill, kokt makrill
Inkokt (= kall) makrill var förr vanligt på smörgåsbordet. Fisken kan ocks...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
226 Kcal / 100g
953 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Ansjovisinkokt lax med gräslöksmajonnäs
Passar som förrätt eller på smörgåsbordet.Inkokt innebär att något kokats i...
Tid: 24 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
351 Kcal / 100g
528 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)