17 recept med Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk

  • Bräserad bogbladsstek

    Bräserad bogbladsstek

    Bogbladsstek är fläskbog utan svål och fettkappa. Ben utgör cirka hälften a...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    226 Kcal / 100g

    338 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Bräserad fläskytterfilé (urbenad kotlett)

    Bräserad fläskytterfilé (urbenad kotlett)

    Tid: 1 tim 30 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    148 Kcal / 100g

    216 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pressylta

    Pressylta

    I stället för fläsklägg kan man ta kalvlägg och i så fall byta ut kalvköttet ...

    Tid: 3 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    332 Kcal / 100g

    597 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Skrytgryta

    Skrytgryta

    Svarighet: Medel, Kock:

    103 Kcal / 100g

    284 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Alcapulcogryta

    Alcapulcogryta

    Svarighet: Medel, Kock:

    64 Kcal / 100g

    180 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Argentinsk skinkgryta

    Argentinsk skinkgryta

    Svarighet: Medel, Kock:

    97 Kcal / 100g

    262 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Bryggargryta

    Bryggargryta

    Svarighet: Medel, Kock:

    76 Kcal / 100g

    304 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Bräserad griskind med polenta och salsa verde

    Bräserad griskind med polenta och salsa verde

    I filmen sätts rätten in i ugn 180°C och täcks över med aluminiumfolie så a...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    149 Kcal / 100g

    857 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Hochepot, Hodge-podge, hotchpotch, klassisk köttgryta med lite av varje

    Hochepot, Hodge-podge, hotchpotch, klassisk köttgryta med lite av varje

    Hochepot = "en salig (förvirrad) blandning av olika saker". Det ä...

    Tid: 45 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    117 Kcal / 100g

    548 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Carina Brydlings gryta

    Carina Brydlings gryta

    Tips: Sänk temperaturen till ca 110°C och stek fläsket längre tid vilket gör at...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    89 Kcal / 100g

    560 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem