Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 76
            Kcal / portion: 304
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 1215 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 3%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Bambuskott konserv 200.0 gram 4%
Buljongtärning 1.0 styck 1%
Champinjoner 250.0 gram 6%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Hacka lök. Tärna fläskkött. Skär morot i stavar. Hacka vitlök.
 - Fräs löken i smör i en gryta, utan att den tar färg. Ta bort löken. Bryn köttet och blanda ner morötter, lök och vitlök. Ta bort allt.
 - Gör ett avkok med lite öl i grytan. Tillsätt resten av ölet, bambuskott och buljongtärning. Lägg tillbaka kött- och lökblandingen. Låt det småkoka till köttet är mört, ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
 - Servera med potatismos eller stekt potatis.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv