Bryggargryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bambuskott konserv

200.0 

gram

Buljongtärning

1.0 

styck

Champinjoner

250.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bryggargryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 304

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1215 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 3%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 401 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Bambuskott konserv 200.0 gram 4%

Buljongtärning 1.0 styck 1%

Champinjoner 250.0 gram 6%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Hacka lök. Tärna fläskkött. Skär morot i stavar. Hacka vitlök.
  2. Fräs löken i smör i en gryta, utan att den tar färg. Ta bort löken. Bryn köttet och blanda ner morötter, lök och vitlök. Ta bort allt.
  3. Gör ett avkok med lite öl i grytan. Tillsätt resten av ölet, bambuskott och buljongtärning. Lägg tillbaka kött- och lökblandingen. Låt det småkoka till köttet är mört, ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med potatismos eller stekt potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem