Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 64

Kcal / portion: 180

GBR (GI) / port: 0
Recept: 721 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 1%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Strimla skinka. Blanda köttet med marinaden och låt stå svalt ca 1 timma.
- Hacka lök. Strimla paprika. Pressa vitlök. Finhacka chili.
- Koka upp buljongen i en gryta. Lägg ner kött med marinad. Tillsätt lök och paprika. Tillsätt vitlök, tomatpuré, chilifrukt och salt. Sjuda på svag värme under lock ca 10 minuter.
- Red med vetemjöl blandat med vatten och rör ner i grytan. Koka upp. Sjud ca 5 minuter.
- Servera med ris.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv