Alcapulcogryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt

0.5 

tsk

Vetemjöl

2.0 

msk

Vatten

0.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Alcapulcogryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 64

Kcal / portion: 180

GBR (GI) / port: 0

Recept: 721 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 1%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 281 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 0.5 tsk 0%

Vetemjöl 2.0 msk 9%

Vatten 0.5 dl 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Strimla skinka. Blanda köttet med marinaden och låt stå svalt ca 1 timma.
  2. Hacka lök. Strimla paprika. Pressa vitlök. Finhacka chili.
  3. Koka upp buljongen i en gryta. Lägg ner kött med marinad. Tillsätt lök och paprika. Tillsätt vitlök, tomatpuré, chilifrukt och salt. Sjuda på svag värme under lock ca 10 minuter.
  4. Red med vetemjöl blandat med vatten och rör ner i grytan. Koka upp. Sjud ca 5 minuter.
  5. Servera med ris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem