Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 284

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1136 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 5%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Tärna köttet. Strimla skinka och purjolök. Marinera köttet i sojan en ½ timma.
- Koka upp buljong och tomatpuré. Lägg i köttet och rör om. Koka köttet sakta 10 minuter.
- Tillsätt kryddorna och purjolöken. Koka 8-10 minuter under lock.
- Rör ner skinkan i grytan. Blanda samman grädde och mjöl och häll i redningen i grytan. Koka upp.
- Servera med pasta.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv