Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 103
            Kcal / portion: 284
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1136 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 5%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Tärna köttet. Strimla skinka och purjolök. Marinera köttet i sojan en ½ timma.
 - Koka upp buljong och tomatpuré. Lägg i köttet och rör om. Koka köttet sakta 10 minuter.
 - Tillsätt kryddorna och purjolöken. Koka 8-10 minuter under lock.
 - Rör ner skinkan i grytan. Blanda samman grädde och mjöl och häll i redningen i grytan. Koka upp.
 - Servera med pasta.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv