29 recept med Kötträtter till jul
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Julleverpaté
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
286 Kcal / 100g
1878 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fin kalvsylta
Stänk ättika över syltan om så önskas och garnera gärna med en kvist persilja. ...
Tid: 2 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
161 Kcal / 100g
320 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fläskkorv, julkorv, värmlandskorv eller grynkorv med rotmos
Fläskkorv/julkorv används gärna som tillbehör i "dopp i grytan". Lämp...
Tid: 55 min , Svarighet: Lätt, Kock:
124 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Enkel rullsylta med rödbetor och kokt potatis
Färdig sylta äts vanligtvis kall i skivor, gärna tillsammans med rödbetor och k...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
200 Kcal / 100g
750 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Pressylta
Tillsätt rikligt med krydda till sylta som ska frysas eftersom kryddsmaken blir...
Tid: 2 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
340 Kcal / 100g
929 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dansk leverpastej
Ger en tjock skiva per portion.
Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
331 Kcal / 100g
268 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fågelpaté
Patén kan med fördel lagas dagen innan den ska ätas, den blir då krämigare, saf...
Tid: 1 tim 5 min , Svarighet: Medel, Kock:
268 Kcal / 100g
120 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Köttbullar
Istället för ströbröd kan man ta: 2 kokta mosade potatisar eller 1 dl havregryn...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
214 Kcal / 100g
343 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kryddiga lammfärsbullar (buffé)
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
260 Kcal / 100g
374 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Basilikaköttbullar
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
191 Kcal / 100g
324 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion