204 recept med Julmat, alla julrecept

  • Stor julchecklista

    Stor julchecklista

    Tips: Klicka bort de rätter som inte passar dig och skriv sedan ut receptet. Fö...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Griljerad kokt julskinka utan ben

    Griljerad kokt julskinka utan ben

    Se till att temotern sticks in mitt i köttet och helst så långt in som möjligt....

    Tid: 3 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    151 Kcal / 100g

    311 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Inlagd sill - grundrecept

    Inlagd sill - grundrecept

    Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp.

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    108 Kcal / 100g

    162 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Köttbullar (buffé)

    Köttbullar (buffé)

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    332 Kcal / 100g

    378 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Risgrynsgröt

    Risgrynsgröt

    Tips! I Ris á la Malta kan det vanliga riset bytas ut mot överbliven risgrynsgr...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    113 Kcal / 100g

    242 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Senapssill

    Senapssill

    Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    255 Kcal / 100g

    607 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Pepparkaksdeg

    Pepparkaksdeg

    Pepparkakorna förvaras i burk och håller sig i ca 2 månader. Pepparkaksdeg kan ...

    Tid: 1 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    379 Kcal / 100g

    5346 Kcal / portion

    GBR (GI) 192 / portion

  • Saftigaste julskinkan

    Saftigaste julskinkan

    Skinka tillagad i ugn under lång tid på låg temperatur blir väldigt saftig. Med...

    Tid: 24 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    150 Kcal / 100g

    3542 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Senapsgriljering av julskinka (senapsgriljera)

    Senapsgriljering av julskinka (senapsgriljera)

    En klassisk giljering består endast av senap och äggula. Numera förekommer olik...

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    208 Kcal / 100g

    586 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Gravad lax

    Gravad lax

    Helst bör fisken vara djupfryst i 5 dygn, för att oskadliggöra ev. parasitmaska...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    169 Kcal / 100g

    490 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem