Inlagd sill - grundrecept
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Morot

1.0 

styck

Rödlök

1.0 

styck

Dill

1.0 

knippe

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inlagd sill - grundrecept

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 162

GBR (GI) / port: 0

Recept: 648 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 4%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 150 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Morot 1.0 styck Äts ej

Rödlök 1.0 styck Äts ej

Dill 1.0 knippe Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 6 tim )

  1. Rensa och skölj sillen.

  2. Koka upp lagen. Låt svalna. Häll sedan över kall lag över fisken.

  3. Låt sillen ligga i lagen tills köttet är vitt cirka 4-6 timmar innan den kan serveras beroende på storleken på sillen.

  4. Om man vill ha en annan smaksättning på sillen så låter man den rinna av i ett durkslag när den är klar.

  5. Rensa sillen från skinnet och blanda till en sås som sillen ska smaksättas med.

Kockens kommentar

Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem