
Inlagd sill - grundrecept
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 162

GBR (GI) / port: 0
Recept: 648 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 4%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Morot 1.0 styck Äts ej
Rödlök 1.0 styck Äts ej
Dill 1.0 knippe Äts ej
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (10 min + 6 tim )
- Rensa och skölj sillen.
- Koka upp lagen. Låt svalna. Häll sedan över kall lag över fisken.
- Låt sillen ligga i lagen tills köttet är vitt cirka 4-6 timmar innan den kan serveras beroende på storleken på sillen.
- Om man vill ha en annan smaksättning på sillen så låter man den rinna av i ett durkslag när den är klar.
- Rensa sillen från skinnet och blanda till en sås som sillen ska smaksättas med.
Kockens kommentar
Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp.