16 recept med Fisk- och skaldjursrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Gravad lax
Helst bör fisken vara djupfryst i 5 dygn, för att oskadliggöra ev. parasitmaska...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
169 Kcal / 100g
490 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gravad lax garam masala med citronsenapscreme
Smakar man på Garam Masala så känner man igen de juliga kryddorna, därför är de...
Tid: 24 tim , Svarighet: Medel, Kock:
163 Kcal / 100g
320 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ansjovisinkokt lax med gräslöksmajonnäs
Tid: 24 tim , Svarighet: Medel, Kock:
355 Kcal / 100g
534 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxpaté
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
259 Kcal / 100g
679 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxpaté med dill
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
247 Kcal / 100g
465 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lutfisk med vitsås
Fastare fisk erhålles om den läggs i kallt vatten som byts några gånger. Om fry...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
80 Kcal / 100g
567 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Snabbgravad lax (till buffé)
Rå fisk, i synnerhet insjöfisk, kan innehålla parasiter. Förekommer dock sällsy...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
172 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (plockmat)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
97 Kcal / 100g
229 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Annes julinspirerade halstrade gladlax
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
140 Kcal / 100g
213 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mickes ljumma eller varma stiltonlax
Önskas rätten varm: Sätt ugnen på 200°C. Sätt in fisken i ugnen i 5 minuter, ef...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
218 Kcal / 100g
363 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion