
Ansjovisinkokt lax med gräslöksmajonnäs
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 355

Kcal / portion: 534

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2137 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 34%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Majonnäs äkta 2.0 dl 64%
Dijonsenap ¤ 1.0 msk 1%
Gräslök 1.0 knippe 0%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (24 tim )
- Skär laxen i portionsbitar. Lägg i en låg vid panna.
- Koka upp ingredienserna till lagen. Slå över laxen. Sätt pannan på spisen på svag värme. Stick in en termometer i fisken. Värm till 45°C innertemperatur. Låt kallna i lagen.
- Blanda ihop ingredienserna till såsen. Servera.