Ansjovisinkokt lax med gräslöksmajonnäs
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Majonnäs äkta

2.0 

dl

Dijonsenap ¤

1.0 

msk

Gräslök

1.0 

knippe

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ansjovisinkokt lax med gräslöksmajonnäs

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 355

Kcal / portion: 534

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2137 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 34%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 150 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Majonnäs äkta 2.0 dl 64%

Dijonsenap ¤ 1.0 msk 1%

Gräslök 1.0 knippe 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (24 tim )

  1. Skär laxen i portionsbitar. Lägg i en låg vid panna.

  2. Koka upp ingredienserna till lagen. Slå över laxen. Sätt pannan på spisen på svag värme. Stick in en termometer i fisken. Värm till 45°C innertemperatur. Låt kallna i lagen.

  3. Blanda ihop ingredienserna till såsen. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem