
Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 229

GBR (GI) / port: 1
Recept: 916 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 3%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Mango 100.0 gram 6%
Papaya färsk 100.0 gram 4%
Lönnsirap 1.0 msk 5%
...
![]()
Skapat av
Rent-a-Chef
Tillagning (30 min )
- Skiva laxen. Klappa in socker och salt i fiskköttet. Låt rimma i rumstemperatur i 20 minuter.
- Finstrimla grönkål. Skala och fintärna mango, papaya.
- Pensla laxen med lönnsirap. Strö garnering över.