Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Mango

100.0 

gram

Papaya färsk

100.0 

gram

Lönnsirap

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 229

GBR (GI) / port: 1

Recept: 916 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 3%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 236 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Mango 100.0 gram 6%

Papaya färsk 100.0 gram 4%

Lönnsirap 1.0 msk 5%

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (30 min )

  1. Skiva laxen. Klappa in socker och salt i fiskköttet. Låt rimma i rumstemperatur i 20 minuter.

  2. Finstrimla grönkål. Skala och fintärna mango, papaya.

  3. Pensla laxen med lönnsirap. Strö garnering över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem