302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Skärvassaabborre i gräddsås
Skärvassa = norra Nämndö, Stockholms skärgård.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
129 Kcal / 100g
498 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Laksfiskekaker - norska laxburgare
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
134 Kcal / 100g
639 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Sole ā la Normande, klassisk sjötunga från Normandie
Kräftor krossas och används för smakens skull. Eftersom tillgången på kräftor...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
199 Kcal / 100g
858 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Rödspätta- och blomkålsgratäng
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
129 Kcal / 100g
703 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Senapspanerad stekt strömmingsflundra med gräddfilspotatis
Strömmingsflundra = två filéer med insidan vända mot varandra. Då anses d...
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
160 Kcal / 100g
745 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Grillad strömmingssotare med aromsmör
Förr i tiden hände det att man anrättade strömmingen direkt på spisen, utan a...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
132 Kcal / 100g
498 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Grillad lax med sparris- och färskpotatissallad
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
99 Kcal / 100g
717 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pocherad sej med belugalinser, rökt bogfläsk och vitlökskesella
Pancetta är rökt stekfläsk. Till skillnad från svenskt rimmat stekfläsk har...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
94 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Fish and Chips, en engelsk klassiker
Doppa försiktigt ner fisken i oljan så att den flyter i stället för att fastn...
Svarighet: Avancerat, Kock:
146 Kcal / 100g
534 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Fläderinkokt regnbåge (regnbågslax) med citrusyoghurt
Fisken passar utmärkt på ett buffébord. Regnbågslax tillagas på samma sätt ...
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
113 Kcal / 100g
528 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)