Lågtempad lax med svamp i dill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Utrustning

 

 

 

Plastfilm

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lågtempad lax med svamp i dill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 379

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1517 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 12%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 226 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Utrustning 

Plastfilm Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 100°C.
  2. Gnid in laxen med salt, peppar, olivolja och citronskal. Täck en ugnsform med plastfolie. Stick in en termometer i fiskens mitt. Baka i ugnen till en innertemperatur på 40°C.
  3. Stek svamp i smör. Tillsätt dill innan servering. Smaka av med salt och peppar. Servera med fisken. Toppa med lite rom och dillvippor.

Kockens kommentar

När du tillagar laxen på låg temperatur blir den saftigare och därför godare även dagen efter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem