302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Italienska spättarullar
Tips: Spättarullarna går även bra att laga i mikrovågsugn på full effekt (max 8...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
146 Kcal / 100g
297 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxgratäng med cheddar
Några enkla moment och du har en riktigt god fiskgratäng med hela rätten i samm...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
143 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Valnöts- och mandeltäckt röding
Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding. ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Rent-a-Chef
171 Kcal / 100g
1059 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Majonnästunga
En mycket snabb, enkel och god huvudrätt. Det är tillbehöret som tar tid, i v...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
795 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Blåbärsröding med sötpotatissallad
Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding. ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
136 Kcal / 100g
491 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sjötunga i smörsås med pressad potatis
Receptet är användbart för alla plattfiskar.
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
103 Kcal / 100g
471 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Skrei (torsk) i kronärtskockelag med svarta oliver
Skrei är norsk torsk när den är som bäst. Bjud hem några goda vänner och laga s...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
77 Kcal / 100g
357 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Halstrad marinerad marulk med örtsås
Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
126 Kcal / 100g
496 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Halstrad röding med färskpotatiskompott
Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Rent-a-Chef
176 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Nötpanerad marulk i svampsås
Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
104 Kcal / 100g
561 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)