302 recept med Fisk

  • Italienska spättarullar

    Italienska spättarullar

    Tips: Spättarullarna går även bra att laga i mikrovågsugn på full effekt (max 8...

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    146 Kcal / 100g

    297 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Laxgratäng med cheddar

    Laxgratäng med cheddar

    Några enkla moment och du har en riktigt god fiskgratäng med hela rätten i samm...

    Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:

    143 Kcal / 100g

    598 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Valnöts- och mandeltäckt röding

    Valnöts- och mandeltäckt röding

    Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding. ...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Rent-a-Chef

    171 Kcal / 100g

    1059 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Majonnästunga

    Majonnästunga

    En mycket snabb, enkel och god huvudrätt. Det är tillbehöret som tar tid, i v...

    Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    795 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Blåbärsröding med sötpotatissallad

    Blåbärsröding med sötpotatissallad

    Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding. ...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    136 Kcal / 100g

    491 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Sjötunga i smörsås med pressad potatis

    Sjötunga i smörsås med pressad potatis

    Receptet är användbart för alla plattfiskar.

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    103 Kcal / 100g

    471 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Skrei (torsk) i kronärtskockelag med svarta oliver

    Skrei (torsk) i kronärtskockelag med svarta oliver

    Skrei är norsk torsk när den är som bäst. Bjud hem några goda vänner och laga s...

    Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:

    77 Kcal / 100g

    357 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Halstrad marinerad marulk med örtsås

    Halstrad marinerad marulk med örtsås

    Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.

    Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan

    126 Kcal / 100g

    496 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Halstrad röding med färskpotatiskompott

    Halstrad röding med färskpotatiskompott

    Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Rent-a-Chef

    176 Kcal / 100g

    728 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Nötpanerad marulk i svampsås

    Nötpanerad marulk i svampsås

    Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.

    Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    104 Kcal / 100g

    561 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem