Oljesås, majonnässåser (23 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Vitlöks- och kaprismajonnäs
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
252 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gremolata, italiensk persiljeblandning
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt
659 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Libanesisk taratorsås
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
293 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk rödbetsmajonnäs
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt
273 Kcal / 100g
376 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Äggvitemajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
551 Kcal / 100g
410 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Tartare (tartarsås), remouladliknade sås med hårdkokta äggulor
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
436 Kcal / 100g
450 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Senapsmajonnäs till laxen
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
506 Kcal / 100g
517 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rhode Islandsås, klassisk svensk sås
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
607 Kcal / 100g
547 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Portugisisk mjölkmajonnäs utan ägg
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
617 Kcal / 100g
549 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Remoulad ā la Anne
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
605 Kcal / 100g
560 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion