Kokt fisk, fiskbullar (33 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Torsk med äggsås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
93 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kokt hel lax, laxöring och röding på klassiskt vis, varm eller kall
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
187 Kcal / 100g
647 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Kokt röding med romsås
Tid: 25 min , Svårighet: Medel
155 Kcal / 100g
674 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sole ā la Normande, klassisk sjötunga från Normandie
Svårighet: Halvavancerat
199 Kcal / 100g
858 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Pocherad sej med belugalinser, rökt bogfläsk och vitlökskesella
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
94 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pocherade fiskbullar
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
178 Kcal / 100g
398 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxqueneller, torskqueneller och andra fiskbullar
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat
135 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Gäddqueneller på klassiskt vis med panad
Svårighet: Halvavancerat
181 Kcal / 100g
1268 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Pepparrotsgädda
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
133 Kcal / 100g
489 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Piggvar med linspuré och chokladsås
Tid: 50 min , Svårighet: Avancerat
164 Kcal / 100g
824 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion