Klassiska fläsk- och korvrätter (18 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Griljerad kokt skinka (julskinka)
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel
157 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräckt skinka med ägg och skånsk potatis
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
115 Kcal / 100g
414 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Mjölkkokt fläskfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
114 Kcal / 100g
558 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Stångkorv special
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
140 Kcal / 100g
580 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Pressylta
Tid: 3 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Avancerat
332 Kcal / 100g
597 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fläskkorv, julkorv, värmlandskorv eller grynkorv med rotmos
Tid: 55 min , Svårighet: Lätt
147 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Grisfötter aladåb (i gelé)
Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt
132 Kcal / 100g
625 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Bruna bönor med fläsk
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
131 Kcal / 100g
627 Kcal / portion
GBR (GI) 23 / portion
-
Bräckt falukorv med bönor
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
146 Kcal / 100g
665 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Falukorvsgryta
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
106 Kcal / 100g
725 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion