Bräserat nötkött, grytstek (17 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Herrgårdsgryta
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
142 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sjömansbiff av rostbiff
Svårighet: Medel
89 Kcal / 100g
382 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svårighet: Medel
127 Kcal / 100g
409 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Örtbräserad oxstek (nötstek)
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
93 Kcal / 100g
468 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Sjömansbiff - Boeuf Nelson - Bryggarbiff
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
89 Kcal / 100g
480 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bräserad högrevsstek
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svårighet: Lätt
119 Kcal / 100g
601 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bräserad oxbringa med svamp och bacon
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Halvavancerat
137 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kryddstark bräserad oxsvans
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt
103 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad oxlägg
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt
99 Kcal / 100g
632 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek
Tid: 2 tim 20 min , Svårighet: Medel
119 Kcal / 100g
679 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion