Ljusa såser, veloutesåser (23 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Mannerströms vitvinssås
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
211 Kcal / 100g
203 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel rödvinssås till fisk
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
265 Kcal / 100g
289 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce vin blanc ā glacer, ljus veloutésås passande till fisk i ugn
Svårighet: Halvavancerat
147 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Velouté au vin blanc, ljus vitvinssås till sås eller soppa
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
76 Kcal / 100g
70 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Bercy, ljus vitvinssås till kött eller fisk
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
231 Kcal / 100g
228 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel whiskysås
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
381 Kcal / 100g
479 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce chaud-froid blance neige, snövit napperingssås till kall mat
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
245 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel ljus sherrysås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
342 Kcal / 100g
387 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel gräddsås
Tid: 8 min , Svårighet: Mkt lätt
356 Kcal / 100g
385 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce bâtarde/Sauce au beurre, falsk hollandaisesås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
215 Kcal / 100g
253 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion