 food rings, cooking and dessert rings
                food rings, cooking and dessert rings
              
                 patisse anneau
                patisse anneau
              
                 anello patisse
                anello patisse
              
                 Backring
                Backring
              
                 anillo patisse
                anillo patisse
              
Matcylinder (stansring, utstickare, matring, brödring, bakring) används för att forma maträtter runda till exempel hamburgare, eller för att stansa ut något i cylindrisk form, till exempel bröddeg till munkar. De tillverkas i rostfritt stål och förekommer i olika bredder och höjder, ibland med tillhörande pressverktyg. I brist på sådan kan man använda dricksglas, helst med tunn kant, eller en gammal konservburk.
© Kunskapskokboken. Reviderat 2020-07
Recept med Matcylinder
Det finns 18 recept med Matcylinder
- 
                
                    Bästa renfilén till festTid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Digestive bisquits, skottska grahamskexTid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Rödspättaceviche (förrätt)Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Crumpets, engelska pannkaksbrödTid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Borgmästarkrans, flätad wienerbrödskransTid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Stroopwafel, holländska rån med sirapsfyllning (honungskaka)Tid: 45 min (+ 45 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Strawberry Shortcake, sockerkaka med jordgubbar och gräddeTid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Halloween pan pizza i långpannaTid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin formTid: 35 min , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Tonfiskceviche med mango (förrätt)Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
 
  
              
  
    
               Skriv ut vara
                  Skriv ut vara