Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1793 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Purjolök 1.0 styck 4%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Rucolasallat 100.0 gram 2%
Rapsolja 1.0 msk 6%
Vatten 8.0 dl 0%
Grönsaksbuljongtärning 2.0 styck 3%
Crème fraiche lätt 2.0 dl 18%
Chorizokorv svensk 200.0 gram 51%
Ägg 4.0 styck 14%
Skapat av: sofiemariastenberg
Tillagning
- Fräs purjo, vitlök och rucola i olja ett par min.
- Tillsätt vatten och buljongtärning och koka upp.
- Blanda ner fraiche och mixa soppan slät.
- Stek korven varm i torr släpplättpanna och lägg ner i soppan tillsammans med äggen.
Kockens kommentar
Smakrik soppa med klassiska spenatsoppstillbehör! Recept från MåBra.Fler recept inom Grönsakssoppa
Liknande recept som Ruccolasoppa med ägg och chorizo
-
Klassisk svensk grönsakssoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Potage Julienne Darblay, klassisk fransk fin grönsakssoppa
Tid: 1 tim (+ 3 tim 30 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk tomatsoppa
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Krämig majssoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sparris- och dillsoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tomatsoppa med ravioli
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kall pumpasoppa med yoghurt
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kronärtskockssoppa med räkor (förrätt, lätt måltid)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Escarole grönsakssoppa
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Velouté Dubarry, crème Dubarry, fransk klassisk blomkålssoppa
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan