Ruccolasoppa med ägg och chorizo

Foto: Medlemsrecept

Ruccolasoppa med ägg och chorizo

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Purjolök

1.0 

styck

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Rucolasallat

100.0 

gram

Rapsolja

1.0 

msk

Vatten

8.0 

dl

Grönsaksbuljongtärning

2.0 

styck

Crème fraiche lätt

2.0 

dl

Chorizokorv svensk

200.0 

gram

Ägg

4.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1793 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 413 gram)

Ingredienser

Visa:

Purjolök 1.0 styck 4%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Rucolasallat 100.0 gram 2%

Rapsolja 1.0 msk 6%

Vatten 8.0 dl 0%

Grönsaksbuljongtärning 2.0 styck 3%

Crème fraiche lätt 2.0 dl 18%

Chorizokorv svensk 200.0 gram 51%

Ägg 4.0 styck 14%

Tillagning

  1. Fräs purjo, vitlök och rucola i olja ett par min.
  2. Tillsätt vatten och buljongtärning och koka upp.
  3. Blanda ner fraiche och mixa soppan slät.
  4. Stek korven varm i torr släpplättpanna och lägg ner i soppan tillsammans med äggen.

Kockens kommentar

Smakrik soppa med klassiska spenatsoppstillbehör! Recept från MåBra.

Fler recept inom Grönsakssoppa

Liknande recept som Ruccolasoppa med ägg och chorizo