Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 47

Kcal / portion: 190

GBR (GI) / port: 3
Recept: 759 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 1%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Ravioli konserv 600.0 gram 85%
Passerade tomater 1.0 burk 9%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 2%
Grönsaksbuljong } 6.0 dl 4%
el. grönsaksfond konc.+vatten Äts ej
Strösocker 0%
Basilika 0%
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Skala och pressa vitlök. Koka upp passerade tomater, vitlök och buljong. Koka i 5 minuter.
- Häll i ravioli. Koka ytterligare 5 minuter.
- Smaka av med salt, peppar och lite socker. Garnera eventuellt med ett basilikablad.
Fler recept inom Grönsakssoppa
Liknande recept som Tomatsoppa med ravioli
-
Klassisk svensk grönsakssoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Potage Julienne Darblay, klassisk fransk fin grönsakssoppa
Tid: 1 tim (+ 3 tim 30 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk tomatsoppa
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Krämig majssoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sparris- och dillsoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tomatsoppa med ravioli
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kall pumpasoppa med yoghurt
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kronärtskockssoppa med räkor (förrätt, lätt måltid)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Escarole grönsakssoppa
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Velouté Dubarry, crème Dubarry, fransk klassisk blomkålssoppa
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan