Broken eggs med fetaost och chorizo (LCHF-recept)

Broken eggs med fetaost och chorizo (LCHF-recept)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 3

Zucchini

2.0 

styck

Aubergine

1.0 

styck

Tomater

5.0 

styck

Chorizokorv svensk

2.0 

styck

Ägg

4.0 

styck

Fetaost

200.0 

gram

Olivolja till stekning

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 762

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2285 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 8%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 697 gram)

Ingredienser

Visa:

Zucchini 2.0 styck 5%

Aubergine 1.0 styck 3%

Tomater 5.0 styck 4%

Chorizokorv svensk 2.0 styck 40%

Ägg 4.0 styck 11%

Fetaost 200.0 gram 26%

Olivolja till stekning 2.0 msk 10%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > Äts ej

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Tärna alla grönsaker och korv. Fräs i en ugnsfast gryta med olivolja. Låt det puttra på låg värme tills grönsakerna är mjuka. Krydda med salt och peppar.
  3. Knäck ägg över grönsakerna. Fördela över ost. Ställ in grytan i ugnen minst 10 minuter. Vitan ska ha stelnat men gulan är fortfarande rinnig.
  4. Ta ut ur ugnen. Skär hål på gulorna så att den rinner ut över grönsaker och korv.

Fler recept inom Pannstekt korv

Liknande recept som Broken eggs med fetaost och chorizo (LCHF-recept)