
Broken eggs med fetaost och chorizo (LCHF-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 762

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2285 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 8%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Zucchini 2.0 styck 5%
Aubergine 1.0 styck 3%
Tomater 5.0 styck 4%
Chorizokorv svensk 2.0 styck 40%
Ägg 4.0 styck 11%
Fetaost 200.0 gram 26%
Olivolja till stekning 2.0 msk 10%
Kockskolan:
Analys LCHF-metoden > Äts ej
Skapat av: LCHF för tjejer
Tillagning
- Sätt ugnen på 200ºC.
- Tärna alla grönsaker och korv. Fräs i en ugnsfast gryta med olivolja. Låt det puttra på låg värme tills grönsakerna är mjuka. Krydda med salt och peppar.
- Knäck ägg över grönsakerna. Fördela över ost. Ställ in grytan i ugnen minst 10 minuter. Vitan ska ha stelnat men gulan är fortfarande rinnig.
- Ta ut ur ugnen. Skär hål på gulorna så att den rinner ut över grönsaker och korv.
Fler recept inom Pannstekt korv
Liknande recept som Broken eggs med fetaost och chorizo (LCHF-recept)
-
Bratwurst på gul paprikabädd
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Stångkorv special
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bangers and mash
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Taylor & Jones
-
Salsiccia med senapspotatis
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Lammkorv med olivpotatissallad
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Nürnberger i bacon
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Stekt fläskkorv med senapspotatis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Korvpanna med potatismos
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Korvmix
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan