Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 249

Kcal / portion: 179

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1434 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 20%
Fett: 19%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Nürnberger } 8.0 styck 15%
Kabanoss 4.0 styck 41%
Merguez } 4.0 styck 28%
Matfett till stekning 1.0 msk 7%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Halvera korvarna.
- Lägg matfett i en upphettad stekpanna. Stek korvarna på medelhög värme i cirka 3 minuter tills de fått fin färg.
- Lägg upp på tallrik. Servera.
Kockens kommentar
Korvmix passar utmärkt som tilltugg eller snacks tillsammans med kall öl eller ett gott vin. Läs mer om kabanoss och nürnberger, klicka på ingrediensen.
Fler recept inom Pannstekt korv
Liknande recept som Korvmix
-
Bratwurst på gul paprikabädd
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Stångkorv special
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bangers and mash
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Taylor & Jones
-
Salsiccia med senapspotatis
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Lammkorv med olivpotatissallad
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Nürnberger i bacon
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Stekt fläskkorv med senapspotatis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Korvpanna med potatismos
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Korvmix
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan