Rökt lax med äpple och pepparrot

Foto: Polarbröd ¤

Rökt lax med äpple och pepparrot

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 1

Extrem (Polarbröd)

4.0 

styck

Färskost

2.0 

msk

Romansallat

2.0 

blad

Lax kallrökt

2.0 

skivor

Äpple utan skal

0.2 

styck

Pepparrot nyriven

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 208

Kcal / portion: 946

GBR (GI) / port: 56

Recept: 946 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 6%

Kolhydrater: 24%

Fibrer: 8%

(Tillagad portion: 455 gram)

Ingredienser

Visa:

Extrem (Polarbröd) 4.0 styck 74%

Färskost 2.0 msk 9%

Romansallat 2.0 blad 0%

Lax kallrökt 2.0 skivor 15%

Äpple utan skal 0.2 styck 2%

Pepparrot nyriven 1.0 tsk 0%

Skapat av: Polarbröd

Tillagning (10 min )

  1. Strimla äpple.
  2. Bred färskost på underdelen av brödet. Lägg på salladsblad, rökt lax och äpple. Avsluta med pepparrot och brödets lock.

Kockens kommentar

Ut och njut.

Fler recept inom Fisksmörgåsar

Liknande recept som Rökt lax med äpple och pepparrot