Fiskgratäng

Foto: Medlemsrecept

Fiskgratäng

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

t.ex. torsk el. kolja

600.0 

gram

Dragon torkad

2.0 

tsk

Salt och peppar

 

 

Citron el. lime

0.5 

styck

Matlagningsgrädde

3.0 

dl

Fiskfond koncentrerad

2.0 

tsk

Västan hårdost 10%

50.0 

gram

Tomater

4.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 252

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1010 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 5%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 272 gram)

Ingredienser

Visa:

t.ex. torsk el. kolja 600.0 gram 31%

Dragon torkad 2.0 tsk 0%

Salt och peppar 0%

Citron el. lime 0.5 styck 2%

Matlagningsgrädde 3.0 dl 47%

Fiskfond koncentrerad 2.0 tsk 3%

Västan hårdost 10% 50.0 gram 11%

Tomater 4.0 styck 7%

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg tinad fisk i formen och smaksätt med kryddorna.
  2. Värm grädden med fonden och häll över fisken. Strö över osten och lägg på skivad tomat.
  3. Grädda i ugnen ca 15-20 minuter. Servera med fullkornsris eller pressad potatis, grönsaker och rårivna morötter.

Fler recept inom Vitfiskgratäng, låda

Liknande recept som Fiskgratäng