Lägg till ingredienser

Portioner: 6

Smör rumsvarmt

250.0 

gram

Sardellfilé i burk

5.0 

styck

Parmesan nyriven

50.0 

gram

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

 

Kockskolan:

 

Om aromsmör >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till stekt fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 589

Kcal / portion: 343

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2058 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 63%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 58 gram)

Ingredienser

Visa:

Smör rumsvarmt 250.0 gram 88%

Sardellfilé i burk 5.0 styck 2%

Parmesan nyriven 50.0 gram 9%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

 

Kockskolan:

Om aromsmör > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till stekt fisk > Äts ej

Tillagning (30 min )

  1. Rumstemperera smör.
  2. Vispa smöret ordenligt utan smaksättare tills vitt och fluffigt.
  3. Hacka sardelfiléer fint och rör ner. Pressa i citron. Vänd i parmesan. Riv vitlök och ha i.
  4. Forma smöret på valfritt sätt. Ställ kallt.

Kockens kommentar

Passar till stekt kött eller fisk.

Fler recept inom Smör, aromsmör

Liknande recept som Caesarsmör