
Fetaostfylld fläskfilé
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 201

Kcal / portion: 361

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1443 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 21%
Fett: 12%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Fläskfilé 1.0 styck 42%
Fyllning:
Apetina i olja 29% fett } 200.0 gram 45%
Timjan färskhackad 1.0 msk 0%
Honung flytande 0.5 msk 2%
Salt 0.5 tsk 0%
Svartpeppar 2.0 krm 0%
Creme fraiche 3.0 msk 10%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Dela filén i 4 lika stora bitar. Skär en djup längsgående skåra i varje filébit.
- Låt fetaosten rinna av. Mosa den med timjan och honung. Krydda med salt och peppar. Tillsätt crème fraîche och rör till en krämig massa.
- Fördela ut dryga hälften av fyllningen i filébitarna. Fäst ev ihop bitarna med en tandpetare. Grilla filébitarna ca 5-6 minuter per sida. Lägg mot slutet av grillningen på den återstående fyllningen i skårorna.
- Servera med kokt ris och en grönsallad.
Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Fetaostfylld fläskfilé
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilépanna
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Fläskfilé i het sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Salviastekt fläskfilé med fikon
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilé med kantareller och vinbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Filégryta med champinjoner
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Fläskfilé rosé
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Festgryta med orientalisk smak
Svårighet: Medel, Receptgivare: