
Tacopaj II
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 200

Kcal / portion: 576

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2304 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 14%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Philadelphia naturell } 200.0 gram 20%
Gul lök 1.0 styck 2%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%
Köttfärs, helst nötfärs 500.0 gram 40%
Taco spicemix 1.0 förp. 3%
Vatten 1.0 dl 0%
Purjolök 1.0 styck 3%
Riven ost 200.0 gram 32%
Kockskolan:
Så lagas matpajer > Äts ej
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Ugn 200°C. Bryn finhackad lök och pressad vitlök. Finhacka och bryn lätt purjolök.
- Bryn köttfärs med tacokryddan. Blanda köttfärsen med löken. Tillsätt vattnet och låt småputtra 5 minuter.
- Bred Philadelphiaosten i botten på en smord pajform. Lägg på köttfärsröran. Över köttfärsen strös purjon och slutligen på med riven ost. Gratinera i ugnen 15 minuter.
- Servera med tacochips (gärna chili) och en god sallad. Pajen kan innan servering dekoreras med några stående nedtryckta tacochips.
Pajdegsalternativ
Fler recept inom Köttpajer
Liknande recept som Tacopaj II
-
Köttfärspaj
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Frasig köttfärspaj
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Quiche lorraine, klassisk fransk fläskpaj
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Steak and kidney pie, klassisk engelsk kött- och njurpaj
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Italiensk salamipaj
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tacopaj i frasigt skal
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Små smördegspajer med torkad skinka och getost
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Lammfärspaj på grekiskt vis
Tid: 40 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Broccoli- och skinkpaj
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Köttfärspaj med curry
Svårighet: Medel, Receptgivare: