
Rebeccas filmjölkslimpa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 220

Kcal / portion: 125

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1994 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 8%
Kolhydrater: 27%
Fibrer: 5%
Ingredienser
Havregryn 2.0 dl 13%
Havregryn 5.0 dl 32%
Linfrön krossade 1.0 dl 15%
Solrosfrön 1.0 dl 8%
Russin 1.0 dl 9%
Bikarbonat, natron 2.0 tsk 1%
Salt 1.0 tsk 0%
Filmjölk 4.0 dl 12%
Honung 0.5 msk 2%
Lingonsylt konserverad 0.5 dl 4%
Rapsolja 1.0 tsk 2%
Skapat av: rebeccajagerhall
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Olja in en avlång brödform.
- Blanda torra ingredienser. Tillsätt övriga och blanda väl.
- Häll upp i formen.
- Grädda nertill i ugnen 60-70 min.
Kockens kommentar
Variant av Ulrikas Yoghurtlimpa.Alternativ
Fler recept inom Ljust matbröd
Liknande recept som Rebeccas filmjölkslimpa
-
Rågsiktsbröd - grundrecept
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Grahamslimpa med anis
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Skållat solrosbröd
Tid: 3 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Lantbrödsbröd
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
VR-limpa - ljus eller mörk sirapslimpa, sötlimpa
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Dansukker
-
Vörtbröd
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Bondbröd
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Schweiziskt bondbröd
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Rågsiktsbröd med fördeg
Tid: 3 tim (+ 48 tim) , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Kalljästa rågbaguetter
Tid: 30 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kungsörnen