Rebeccas filmjölkslimpa

Rebeccas filmjölkslimpa

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 16

Havregryn

2.0 

dl

Havregryn

5.0 

dl

Linfrön krossade

1.0 

dl

Solrosfrön

1.0 

dl

Russin

1.0 

dl

Bikarbonat, natron

2.0 

tsk

Salt

1.0 

tsk

Filmjölk

4.0 

dl

Honung

0.5 

msk

Lingonsylt konserverad

0.5 

dl

Rapsolja

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 220

Kcal / portion: 125

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1994 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 8%

Kolhydrater: 27%

Fibrer: 5%

(Tillagad portion: 57 gram)

Ingredienser

Visa:

Havregryn 2.0 dl 13%

Havregryn 5.0 dl 32%

Linfrön krossade 1.0 dl 15%

Solrosfrön 1.0 dl 8%

Russin 1.0 dl 9%

Bikarbonat, natron 2.0 tsk 1%

Salt 1.0 tsk 0%

Filmjölk 4.0 dl 12%

Honung 0.5 msk 2%

Lingonsylt konserverad 0.5 dl 4%

Rapsolja 1.0 tsk 2%

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Olja in en avlång brödform.
  3. Blanda torra ingredienser. Tillsätt övriga och blanda väl.
  4. Häll upp i formen.
  5. Grädda nertill i ugnen 60-70 min.

Kockens kommentar

Variant av Ulrikas Yoghurtlimpa.

Alternativ

Ulrikas yoghurtlimpa

Fler recept inom Ljust matbröd

Liknande recept som Rebeccas filmjölkslimpa