
Fisk i folie
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 106

Kcal / portion: 522

GBR (GI) / port: 16
Recept: 2087 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Torskfilé 400.0 gram 15%
Wokgrönsaker fryst } 500.0 gram 8%
Smör kallt 100.0 gram 35%
Curry ¤ 1.0 msk 1%
el. vitlöksklyftor 1.0 styck 0%
Citronjuice 2.0 tsk 0%
Persilja fryst 1.0 dl 1%
Potatis kokt 12.0 styck 41%
Skapat av: IdaEmelie
Tillagning
- Ugn 200 grader.
- Smörj 4 bitar aluminiumfolie, lägg grönsakerna på folien, lägg de tinade fiskbitarna på grönsakerna, salta och peppra.
- Rör ihop kryddsmöret och lägg på fisken, vik i hop till ett pkt och tillaga i ugn i ca 20 min.
- Servera med kokt pressad potatis
Fler recept inom Ugnslagad vitfisk
Liknande recept som Fisk i folie
-
Fisk under äppel- och purjolökstäcke (barnrecept)
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kirsi, Båten förskola
-
Fisk med limesås
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Abborre i folie
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Torskrygg med kräft- och fänkålsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Torskrygg med skaldjursmos
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Alaska pollock (torsk) med persilja, citron, vita bönor och fetaost
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Carina Brydling
-
Vitlöksbakad torsk med grönsaksröra
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Stekt skrei (torsk) med rödvinssås
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Tomat- och vitlöksbakad skreifilé (torskfilé)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: