
Torsk i paket
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 216

GBR (GI) / port: 0
Recept: 864 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 5%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Torskfilé 400.0 gram 36%
Spenat fryst, hackad 2.0 dl 4%
Cocktailtomater 6.0 styck 3%
Purjolök strimlad 1.0 dl 1%
Gräslök finhackad 2.0 msk 0%
Crème fraiche lätt 1.0 dl 19%
Mozzarella 125.0 gram 37%
Citronpeppar 1.0 tsk 1%
Tillagning
- Lägg ut fyra folieark och fördela spenaten mitt på varje ark (3 pellets/ark). Forma en "båt" och stäng igen.
- Placera fisken på spenaten,krydda med salt och citronpeppar
- Lägg på tomatskivor, gräslök och strimlad purjo
- Klicka över lätt créme fraiche och lägg sist på mozzarella (skuren i 8 skivor)
- Sätt i ugn 225 grader i ca 20 minuter (om ingredienserna var tinade) Frysta ingredienser 35 - ca 50 minuter. Öppna försiktigt och känn om den är klar (akta ångan).
- Servera med sallad och kokt eller pressad potatis. Häll ut fisken och såsen på tallriken.
Fler recept inom Ugnslagad vitfisk
Liknande recept som Torsk i paket
-
Fisk under äppel- och purjolökstäcke (barnrecept)
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kirsi, Båten förskola
-
Fisk med limesås
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Abborre i folie
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Torskrygg med kräft- och fänkålsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Torskrygg med skaldjursmos
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Alaska pollock (torsk) med persilja, citron, vita bönor och fetaost
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Carina Brydling
-
Vitlöksbakad torsk med grönsaksröra
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Stekt skrei (torsk) med rödvinssås
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Tomat- och vitlöksbakad skreifilé (torskfilé)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: