Torsk i paket

Torsk i paket

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Torskfilé

400.0 

gram

Spenat fryst, hackad

2.0 

dl

Cocktailtomater

6.0 

styck

Purjolök strimlad

1.0 

dl

Gräslök finhackad

2.0 

msk

Crème fraiche lätt

1.0 

dl

Mozzarella

125.0 

gram

Citronpeppar

1.0 

tsk

Salt till smaksättning

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 216

GBR (GI) / port: 0

Recept: 864 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 5%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 229 gram)

Ingredienser

Visa:

Torskfilé 400.0 gram 36%

Spenat fryst, hackad 2.0 dl 4%

Cocktailtomater 6.0 styck 3%

Purjolök strimlad 1.0 dl 1%

Gräslök finhackad 2.0 msk 0%

Crème fraiche lätt 1.0 dl 19%

Mozzarella 125.0 gram 37%

Citronpeppar 1.0 tsk 1%

Salt till smaksättning 0%

Kock:

Tillagning

  1. Lägg ut fyra folieark och fördela spenaten mitt på varje ark (3 pellets/ark). Forma en "båt" och stäng igen.
  2. Placera fisken på spenaten,krydda med salt och citronpeppar
  3. Lägg på tomatskivor, gräslök och strimlad purjo
  4. Klicka över lätt créme fraiche och lägg sist på mozzarella (skuren i 8 skivor)
  5. Sätt i ugn 225 grader i ca 20 minuter (om ingredienserna var tinade) Frysta ingredienser 35 - ca 50 minuter. Öppna försiktigt och känn om den är klar (akta ångan).
  6. Servera med sallad och kokt eller pressad potatis. Häll ut fisken och såsen på tallriken.

Fler recept inom Ugnslagad vitfisk

Liknande recept som Torsk i paket