
Gorgonzolafilé med valnötter (GI)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 1017

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2034 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 15%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kycklingfilé med skinn 2.0 styck 23%
Rapsolja 1.0 msk 6%
Purjolök 1.0 styck 3%
Creme fraiche 2.0 dl 32%
Vitt vin 0.5 dl 2%
Hönsbuljongtärning 1.0 styck 1%
Ädelost 100.0 gram 18%
Valnötskärnor 1.0 dl 13%
Sallat 100.0 gram 1%
Tomater 2.0 styck 2%
Kockskolan:
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
Tillagning
- Strimla purjolök. Hacka valnötter.
- Stek kycklingfilé i rikligt med olja på hög värme inågra minuter tills de är gyllenbruna. Ta upp filéerna.
- Bryn purjolöken tills den har mjuknat och fått lite färg. Tillsätt crčme fraiche och vin. Smula i buljontärning. Finfördela i ost. Låt smälta. Lägg tillbaka filéerna. Låt puttra 10 minuter under lock.
- Servera med valnötterna, salladsblad och tomat.
Kockens kommentar
GBR 1 = lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.Fler recept inom Kycklingbröst/filé i panna
Liknande recept som Gorgonzolafilé med valnötter (GI)
-
Supręmes de volaille ā brun, såterad/stekt kycklingfilé
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Limekyckling med sellerimos
Tid: 25 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dubbelpanerad kycklingschnitzel
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kyckling Rydberg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ostpanerad kycklingschnitzel
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Piccata pollo, ostpanerad kycklingschnitzel
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ört- och svartpepparkryddad kycklingfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Kryddig kyckling med kakao- och apelsinsallad
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Mandarinkyckling på avokadobädd
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Majskycklingbröst med dillkräm
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan