Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingbröst med skinn

4.0 

styck

Rödlök

2.0 

styck

Potatis tärnad fryst

600.0 

gram

Äggula

1.0 

styck

Matfett (smör)

4.0 

msk

Persilja till garnering

 

 

Salt och peppar

 

 

 

Tillbehör:

 

Sallat

200.0 

gram

Senap svensk

3.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Leffe Blond

Ljus medium ale
Pris: 18 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 585

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2339 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 8%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 353 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingbröst med skinn 4.0 styck 51%

Rödlök 2.0 styck 5%

Potatis tärnad fryst 600.0 gram 21%

Äggula 1.0 styck 2%

Matfett (smör) 4.0 msk 16%

Persilja till garnering 0%

Salt och peppar 0%

 

Tillbehör:

Sallat 200.0 gram 1%

Senap svensk 3.0 msk 3%

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Ta ut potatisen ur frys och låt halvtina. Skölj och förbered sallat. Skiva och tärna kycklingen. Skala och grovhacka löken.
  2. Stek potatis, lök och kyckling var för sig, helst i flera pannor.
  3. Hetta upp matfett och stek potatisen tills lätt knaprig. Salta.
  4. Stek lök några minuter tills glansig, utan att bränna. Salta lätt.
  5. Hetta upp matfett och stek kycklingen hastigt, ett par minuter tills genomstekt. Stek inte för länge, kycklingen blir torr. Salta och peppra.
  6. Lägg upp som på bilden. Servera med äggula, senap och sallat.

Fler recept inom Kycklingbröst/filé i panna

Liknande recept som Kyckling Rydberg