Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 166
 
    
                Kcal / portion: 585
 
    
                GBR (GI) / port: 4
Recept: 2339 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 8%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kycklingbröst med skinn 4.0 styck 51%
Rödlök 2.0 styck 5%
Potatis tärnad fryst 600.0 gram 21%
Äggula 1.0 styck 2%
Matfett (smör) 4.0 msk 16%
Tillbehör:
Sallat 200.0 gram 1%
Senap svensk 3.0 msk 3%
Kockskolan:
Så pannsteks kyckling > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Ta ut potatisen ur frys och låt halvtina. Skölj och förbered sallat. Skiva och tärna kycklingen. Skala och grovhacka löken.
- Stek potatis, lök och kyckling var för sig, helst i flera pannor. 
- Hetta upp matfett och stek potatisen tills lätt knaprig. Salta.
- Stek lök några minuter tills glansig, utan att bränna. Salta lätt.
- Hetta upp matfett och stek kycklingen hastigt, ett par minuter tills genomstekt. Stek inte för länge, kycklingen blir torr. Salta och peppra.
- Lägg upp som på bilden. Servera med äggula, senap och sallat.
Fler recept inom Kycklingbröst/filé i panna
Liknande recept som Kyckling Rydberg
- 
                
                    Supręmes de volaille ā brun, såterad/stekt kycklingfiléTid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Limekyckling med sellerimosTid: 25 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Dubbelpanerad kycklingschnitzelTid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Kyckling RydbergTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Ostpanerad kycklingschnitzelTid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan 
- 
                
                    Piccata pollo, ostpanerad kycklingschnitzelTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Ört- och svartpepparkryddad kycklingfiléTid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel 
- 
                
                    Kryddig kyckling med kakao- och apelsinsalladTid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kocklandslaget 
- 
                
                    Mandarinkyckling på avokadobäddTid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Majskycklingbröst med dillkrämTid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                 
                     
                              