Majskycklingbröst med dillkräm

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Majskycklingbröst med dillkräm

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Majskycklingbröst

4.0 

styck

Spenat färsk

50.0 

gram

Timjan

1.0 

msk

Smör till stekning

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 

Kräm:

 

Philadelphia naturell }

100.0 

gram

Dill grovhackad

1.0 

dl

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

 

Tillbehör:

 

Långkornigt ris

3.0 

dl

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Leitz Eins Zwei Dry

Torrt friskt vitt vin
Pris: 99 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 251

Kcal / portion: 634

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2538 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 20%

Fett: 10%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 253 gram)

Ingredienser

Visa:

Majskycklingbröst 4.0 styck 47%

Spenat färsk 50.0 gram 0%

Timjan 1.0 msk 0%

Smör till stekning 2.0 msk 8%

Salt och peppar 0%

 

Kräm:

Philadelphia naturell } 100.0 gram 9%

Dill grovhackad 1.0 dl 0%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

 

Tillbehör:

Långkornigt ris 3.0 dl 35%

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

Tillagning (35 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  2. Krydda kyckling med timjan, salt och peppar.
  3. Hetta upp smör i traktörpanna (panna med lock). Stek 2 minuter på varje sida. Sänk värmen, lägg på ett lock och stek i ytterligare cirka 8 minuter.
  4. Kräm: Mixa philadelphia, dill och juice av citron.
  5. Lägg färsk spenat på ett fat. Lägg över kyckling med en klick dillost.
  6. Servera.

Fler recept inom Kycklingbröst/filé i panna

Liknande recept som Majskycklingbröst med dillkräm