Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1791 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 13%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Isterband 4.0 styck 102%
Gul lök 1.0 styck 3%
Rödbetor inlagda 1.5 dl 2%
Persilja 1.0 kruka 1%
Ägg 1.0 styck 4%
Kock: Anna, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Skala och finhacka lök. Hacka rödbetor. Hacka persilja.
- Blanda lök, rödbetor, persilja och ägg. Skär ett snitt i varje isterband. Fördela i rödbetsblandningen. Lägg korvarna i ugnsfast form.
- Stek i ugnen cirka 15 minuter.
- Servera med kokt potatis.
Kockens kommentar
Läs mer om isterband, klicka på ingrediensen.Fler recept inom Ugnstekt korv
Liknande recept som Lök- och rödbetsfyllda isterband
-
Ugnstekt falukorv med ost- och äppelskivor
Tid: 50 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Falukorvslåda med tomat, senapspotatis och savoykål
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ostgratinerad falukorv med potatismos
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Nordafrikansk falukorv med cous cous
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ugnsbakad falukorv med senapssås och tomatsallad
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Falulåda deluxe
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Isterbandsgratäng
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Lök- och rödbetsfyllda isterband
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Apelsinkorv med curryröra och matvete med oregano
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Frasig smördegsinbakad korv ¤
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan