Skinkmacka med äppelkeso och krasse

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Skinkmacka med äppelkeso och krasse

Lägg till ingredienser

Antal mackor: 4

Portionsbröd

4.0 

styck

Skinka rökt skivad

8.0 

skivor

Kvarg naturell 4% fett

250.0 

gram

Äpple rött, syrligt

1.0 

styck

Honung

1.0 

msk

Timjan

2.0 

kvistar

Kryddkrasse

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 403

GBR (GI) / port: 16

Recept: 1612 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 3%

Kolhydrater: 24%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 234 gram)

Ingredienser

Visa:

Portionsbröd 4.0 styck 64%

Skinka rökt skivad 8.0 skivor 14%

Kvarg naturell 4% fett 250.0 gram 14%

Äpple rött, syrligt 1.0 styck 3%

Honung 1.0 msk 4%

Timjan 2.0 kvistar 0%

Kryddkrasse 0%

Tillagning (10 min )

  1. Kärna ur äpple och skär i kuber. Grovhacka timjan. Blanda keso, äpple, honung och timjan.
  2. Lägg två skivor skinka i varje bröd. Lägg kesoblandningen över. Toppa med lite krasse.

Fler recept inom Kött-/korvsmörgåsar

Liknande recept som Skinkmacka med äppelkeso och krasse