Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 403

GBR (GI) / port: 16
Recept: 1612 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 3%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Portionsbröd 4.0 styck 64%
Skinka rökt skivad 8.0 skivor 14%
Kvarg naturell 4% fett 250.0 gram 14%
Äpple rött, syrligt 1.0 styck 3%
Honung 1.0 msk 4%
Timjan 2.0 kvistar 0%
Kryddkrasse 0%
Kock: Anna, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Kärna ur äpple och skär i kuber. Grovhacka timjan. Blanda keso, äpple, honung och timjan.
- Lägg två skivor skinka i varje bröd. Lägg kesoblandningen över. Toppa med lite krasse.
Fler recept inom Kött-/korvsmörgåsar
Liknande recept som Skinkmacka med äppelkeso och krasse
-
Gammaldags späcksmörgås
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dansk salamimacka
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Philly cheese steak
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pressylta på bröd
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttsmörgås helt enkelt
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
BLT sandwich
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rillettesmörgås
Tid: 6 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Smörrebröd med äggröra, lövbiff och pepparrot
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan