Pressylta på bröd

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Pressylta på bröd

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Pressylta

12.0 

skivor

Tomater

4.0 

styck

Basilika

2.0 

kvistar

Matbröd ljust

4.0 

skivor

Bordssmör 75% fett

40.0 

gram

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 402

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1608 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 11%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 220 gram)

Ingredienser

Visa:

Pressylta 12.0 skivor 46%

Tomater 4.0 styck 4%

Basilika 2.0 kvistar 0%

Matbröd ljust 4.0 skivor 33%

Bordssmör 75% fett 40.0 gram 17%

Salt 0%

Tillagning (7 min )

  1. Tvätta tomaterna och skiva dem.
  2. Bred matfett på brödet. Lägg på tomatskivor och salta lätt. Lägg sedan på pressyltan.
  3. Avsluta med att garnera med basilika eller annat grönt. Servera.

Kockens kommentar

Det skall vara tunna skivor av fin pressylta.

Fler recept inom Kött-/korvsmörgåsar

Liknande recept som Pressylta på bröd