Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Baguette mini

4.0 

styck

Salami dansk

60.0 

skivor

Gul lök

4.0 

st små

Sallatsblad

4.0 

st stora

Smör el. margarin

40.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 236

Kcal / portion: 826

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3306 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 17%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 350 gram)

Ingredienser

Visa:

Baguette mini 4.0 styck 21%

Salami dansk 60.0 skivor 78%

Gul lök 4.0 st små 4%

Sallatsblad 4.0 st stora 1%

Smör el. margarin 40.0 gram 9%

Tillagning (10 min )

  1. Skala och skiva lök.

  2. Skär upp brödet och bred på lätt med smör.

  3. Lägg på sallatsblad, korvskivor och lökringar.

Kockens kommentar

Extra lyxigt är om man på danskt vis garnerar med tärnad eller skivad fondgelé, köttgelé. Se recept via länk nedan.

Passar till

Fin fondgelé, köttgelé

Fler recept inom Kött-/korvsmörgåsar

Liknande recept som Dansk salamimacka