Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 411

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 13%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kycklingfilé med skinn 4.0 styck 58%
Kantareller färska 250.0 gram 3%
Rödlök 1.0 st liten 3%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Grädde 1.0 dl 22%
Tamarisoja } 2.0 msk 1%
Smör normalsaltat 2.0 msk 12%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Grovhacka kantareller. Skala och finhacka rödlök. Skala och finhacka vitlök.
- Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i kantareller, rödlök, vitlök, salt och peppar. Fräs någon minut.
- Skär ett snitt i kycklingen och fördela i fyllningen. Lägg i stekpannan och stek cirka 4 minuter på varje sida.
- Blanda grädde och soja. Slå över kycklingen och låt sjuda några minuter.
- Servera med god sallad.
Fler recept inom Rätter med svamp
Liknande recept som Kantarellfylld kycklingfile
-
Stekt abborre helt enkelt
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Marinerad lammfilé Pernod Ricard
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Älgcarpaccio med kantareller (förrätt)
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färsfylld potabellasvamp
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Beatrice, Kockskolan
-
Kantarellrisotto med lufttorkad skinka
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Vegetariskt grillspett med chévredip
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Kycklingleversauté ¤
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pilgrimsrosett (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan