Kantarellfylld kycklingfile

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kantarellfylld kycklingfile

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kycklingfilé med skinn

4.0 

styck

Kantareller färska

250.0 

gram

Rödlök

1.0 

st liten

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Grädde

1.0 

dl

Tamarisoja }

2.0 

msk

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 411

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1643 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 13%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 206 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 4.0 styck 58%

Kantareller färska 250.0 gram 3%

Rödlök 1.0 st liten 3%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Grädde 1.0 dl 22%

Tamarisoja } 2.0 msk 1%

Smör normalsaltat 2.0 msk 12%

Salt och peppar 0%

Tillagning (30 min )

  1. Grovhacka kantareller. Skala och finhacka rödlök. Skala och finhacka vitlök.

  2. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i kantareller, rödlök, vitlök, salt och peppar. Fräs någon minut.

  3. Skär ett snitt i kycklingen och fördela i fyllningen. Lägg i stekpannan och stek cirka 4 minuter på varje sida.

  4. Blanda grädde och soja. Slå över kycklingen och låt sjuda några minuter.

  5. Servera med god sallad.

Fler recept inom Rätter med svamp

Liknande recept som Kantarellfylld kycklingfile