Kantarellfylld kycklingfilé

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kantarellfylld kycklingfilé

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kycklingfilé med skinn

4.0 

styck

Kantareller färska

250.0 

gram

Rödlök

1.0 

st liten

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Grädde

1.0 

dl

Tamarisoja }

2.0 

msk

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Selvarossa Salice Salentino

Kryddigt rött vin
Pris: 69 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 411

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1643 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 13%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 206 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 4.0 styck 58%

Kantareller färska 250.0 gram 3%

Rödlök 1.0 st liten 3%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Grädde 1.0 dl 22%

Tamarisoja } 2.0 msk 1%

Smör normalsaltat 2.0 msk 12%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

Tillagning (30 min )

  1. Grovhacka kantareller. Skala och finhacka rödlök. Skala och finhacka vitlök.
  2. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i kantareller, rödlök, vitlök, salt och peppar. Fräs någon minut.
  3. Skär ett snitt i kycklingen och fördela i fyllningen. Lägg i stekpannan och stek cirka 4 minuter på varje sida.
  4. Blanda grädde och soja. Slå över kycklingen och låt sjuda några minuter.
  5. Servera med god sallad.

Fler recept inom Kycklingbröst/filé i panna

Liknande recept som Kantarellfylld kycklingfilé