Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 174

GBR (GI) / port: 7
Recept: 1735 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 3%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Risnudlar torra 250.0 gram 52%
Mango 2.0 styck 19%
Rädisa 1.0 knippe 1%
Koriander färsk 2.0 krukor 1%
Olivolja 0.5 dl 22%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%
Sojasås 2.0 msk 1%
Böngroddar 180.0 gram 4%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka upp vatten och dra åt sidan. Lägg i risnudlar. Låt dra cirka 5 minuter. Häll av vattnet.
- Skala och tärna mango. Halvera rädisor. Grovhacka koriander.
- Blanda risnudlar, mango, rädisor, koriander och groddar. Ringla över olivolja och soja. Pressa över juice från citron.
Passar till
Fler recept inom Pasta-/potatissallader
Liknande recept som Asiatisk risnudelsallad
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Asiatisk risnudelsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pastasallad med skinka och medvurst
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Insalata di pollo della pasta - kycklingsallad
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pastasallad med pesto och soltorkade tomater
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Rörpasta med pesto, soltorkade tomater och ärtskott
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Italiensk pastasallad
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Fusilli spinaci – spenatpasta med fetaost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan