Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 229

Kcal / portion: 570

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2282 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 5%
Ingredienser
Spiralpasta fullkorn 300.0 gram 45%
Plocksallat 70.0 gram 0%
Rödlök 1.0 st liten 2%
Avokado 2.0 styck 19%
Soltorkade tomater 16.0 styck 6%
Apetina tärnad 22% fett } 200.0 gram 23%
Pesto Genovese 4.0 tsk 5%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skölj i kallt vatten och låt svalna. - Skölj och grovriv sallad.
Skala och skiva lök och avokado. - Häll upp pastan i en stor bunke och blanda med pesto.
- Tillsätt övriga ingredienserna och rör om.
Kockens kommentar
Lägg gärna till eller ta bort ingredienser efter eget behag. Vill man t.ex ha en lite matigare pastasallad går det bra att lägga till kyckling i salladen.
PASSAR TILL
Fler recept inom Pasta-/potatissallader
Liknande recept som Pastasallad med pesto och soltorkade tomater
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Asiatisk risnudelsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pastasallad med skinka och medvurst
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Insalata di pollo della pasta - kycklingsallad
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pastasallad med pesto och soltorkade tomater
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Rörpasta med pesto, soltorkade tomater och ärtskott
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Italiensk pastasallad
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Fusilli spinaci – spenatpasta med fetaost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan