Ciabatta med kyckling- och cashewröra

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Ciabatta med kyckling- och cashewröra

Lägg till ingredienser

Mackor: 4

Kycklingfilé med skinn

2.0 

styck

Olivolja till stekning

2.0 

msk

Tamarisoja }

2.0 

msk

Cashewnötter osaltade

100.0 

gram

Gräslök

0.5 

knippe

Creme fraiche

4.0 

msk

Honungsdijon }

1.0 

msk

Salt och svartpeppar

 

 

 

Ciabatta bröd

4.0 

styck

Mâchesallad

40.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 279

Kcal / portion: 769

GBR (GI) / port: 29

Recept: 3077 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 11%

Kolhydrater: 31%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 276 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 2.0 styck 15%

Olivolja till stekning 2.0 msk 7%

Tamarisoja } 2.0 msk 1%

Cashewnötter osaltade 100.0 gram 19%

Gräslök 0.5 knippe 0%

Creme fraiche 4.0 msk 6%

Honungsdijon } 1.0 msk 1%

Salt och svartpeppar 0%

 

Ciabatta bröd 4.0 styck 50%

Mâchesallad 40.0 gram 0%

Tillagning (25 min )

  1. Finstimla kyckling.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och lägg i kycklingen. Fräs cirka 5 minuter. Slå på tamarisoja och låt svalna.
  3. Finhacka gräslök. Blanda i en bunke cashewnötter, gräslök, crème fraiche, honungsdijon, salt och peppar.
  4. Blanda med kycklingen.
  5. Servera på gott bröd med lite sallad i botten.

Fler recept inom Fågelsmörgåsar

Liknande recept som Ciabatta med kyckling- och cashewröra