Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rågkaka

1.0 

st stor

Rucolasallat

1.0 

knippe

Kycklingdelar grillade

300.0 

gram

Tomater

3.0 

styck

Majonnäs äkta

4.0 

msk

Bordssmör 75% fett

50.0 

gram

Dill till garnering

2.0 

kvistar

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 402

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1606 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 15%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 203 gram)

Ingredienser

Visa:

Rågkaka 1.0 st stor 16%

Rucolasallat 1.0 knippe 1%

Kycklingdelar grillade 300.0 gram 34%

Tomater 3.0 styck 3%

Majonnäs äkta 4.0 msk 25%

Bordssmör 75% fett 50.0 gram 21%

Dill till garnering 2.0 kvistar 0%

Tillagning (10 min )

  1. Dela rågkakan i 4 delar. Smöra brödet och lägg på rucolasallat.
  2. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå rucolasallaten.
  3. Skeda på 1 msk majonnäs på varje brödbit. Lägg vitt kycklingkött från den grillade kycklingen ovanpå majonnäsen.
  4. Strö över hackad dill till sist och servera.

Kockens kommentar

Alternativ

Hemlagad majonnäs

Fler recept inom Fågelsmörgåsar

Liknande recept som Kycklingsmörgås