Club sandwich på surdegsbröd

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Club sandwich på surdegsbröd

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Surdegsbröd

220.0 

gram

Kyckling grillad hel

400.0 

gram

Bacon som knapersteks}

4.0 

skivor

Bifftomater

2.0 

styck

Krispsallat

8.0 

blad

Majonnäs äkta

1.0 

dl

 

Smörpapper

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 525

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2098 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 13%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 284 gram)

Ingredienser

Visa:

Surdegsbröd 220.0 gram 27%

Kyckling grillad hel 400.0 gram 29%

Bacon som knapersteks} 4.0 skivor 8%

Bifftomater 2.0 styck 3%

Krispsallat 8.0 blad 0%

Majonnäs äkta 1.0 dl 33%

 

Smörpapper Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Skär eller plocka kyckling i strimlor. Skiva bifftomater.
  2. Stek bacon knaprigt i stekpanna. Lägg på hushållspapper.
  3. Dela bröd. Rosta i het torr panna.
  4. Bred generöst med majonnäs på bröden. Lägg på sallad, tomat, kyckling och bacon. Lägg på toppen av brödet och tryck till. Slå in i smörpapper och dela på hälften.

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Bacon och fläsk som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Fler recept inom Fågelsmörgåsar

Liknande recept som Club sandwich på surdegsbröd